Proje Tabanlı Mevlana Değişimi Başvuru Çağrısı

Yükseköğretim Kurumlarımızın uluslararası anlaşma faaliyetlerinin kalite yönetimi çerçevesinde daha etkin ve verimli bir boyuta taşınması yönünde, Mevlana Değişim Programı kapsamında daha önce mevcut olan ancak ikinci bir karara kadar durdurulan Giden Öğretim Üyesi Değişiminin de önü açılmıştır.

Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 16.03.2016 tarihli kararı uyarınca Gelen/Giden Öğretim Üyesi ve Gelen/Giden Öğrenci Proje Tabanlı Değişimi gerçekleştirilecektir.

Proje Tabanlı Mevlana Değişiminin, Mevlana Değişim Programı’nın daha önce yürütülen ve hala yürütülmekte olan Değişim sürecinden farkı, yürütülen veya yürütülecek olan projeler doğrultusunda değişimin gerçekleştirilecek olmasıdır.

Proje      Yürütücülerinin        proje      dosyalarını       20     Nisan      2016     tarihine       kadar Koordinatörlüğümüze elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Proje Tabanlı Mevlana Değişimi başvuru çağrısı ile ilgili detaylı bilgiler mevlana.istanbul.edu.tr adresinde duyurular bölümünde mevcuttur.

İstanbul Üniversitesi © 2017 All Rights Reserved